Ons kantoor is lid van Baerz & Co Luxury Homes; een internationaal platform dat exclusieve woningmakelaars met elkaar verbindt. Neem contact op met ons secretariaat voor meer informatie over het landelijke aanbod, waarvan u hieronder een selectie kunt bekijken.

Penthouse for sale in VENLO

VENLO Professor Gelissensingel 2 161 - 5912 JX The Netherlands


Anouk Briels profile image
Anouk Briels
Real Estate Agent
+77 3262600
info@vetebe.nl

VeTeBe
Grotestraat 84a
5931 CX Tegelen
NETHERLANDS
+31 77 3262600
www.vetebe.nl
info@vetebe.nl

Living area
243m2
Plot size
N/A
Bedrooms
4

Description

Een unieke kans!
Stel je eens voor: royaal wonen met een weids uitzicht over de Maas en de omgeving, maar toch binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Venlo.

In het prachtige complex Residentie ' ZICHT ' bieden wij dit luxe penthouse te koop aan. Geniet dagelijks van een fenomenaal uitzicht vanuit de verschillende vertrekken. Met een woonoppervlakte van maar liefst 243 m² en een balkon van 39 m² is er genoeg ruimte om een fijne thuisbasis te creëren. Luxe en comfort komen hier samen. Het penthouse kan naar eigen wens afgewerkt en ingericht worden.

De ligging op de tweede verdieping zorgt ervoor dat niet te veel wind gevangen wordt en creëert meer verbondenheid met buiten. Het lagere zicht geeft een ver uitzicht op het groen en de omgeving.

In de uitsluitend voor bewoners toegankelijke half-verdiepte parkeergarage zijn maar liefst 2 privé parkeerplaatsen beschikbaar én een eigen berging! Tevens bevindt zich hier een algemene fietsenstalling en een technische ruimte.

De centrale entree met groene beplanting heeft een stijlvolle uitstraling met een bellentableau, de brievenbussen en twee liften die gemakkelijk toegang bieden tot de verdiepingen.

De indeling van het penthouse op de tweede verdieping is als volgt:
Je stapt de voordeur binnen in de hal. Deze biedt toegang tot de verschillende vertrekken. De eerste royale slaapkamer beschikt over een extra ruimte die als inloopkast of eventuele berging kan fungeren. Vanuit de hal is eveneens een werkkamer toegankelijk, welke ook uitstekend ingericht kan worden als hobbyruimte of nog een extra slaapkamer. Loop door de inloopkast naar de master bedroom. Met een oppervlakte van ca. 43 m² kun je hier heerlijk tot rust komen. De schuifpui biedt toegang tot het balkon. De aangrenzende badkamer kan naar eigen wens afgewerkt worden.

De lichte woonkamer biedt voldoende mogelijkheden voor het creëren van een fijne living met een royale bank. Zin in een gezellige borrel of een diner met vrienden of familie? Er is ook plek genoeg voor het plaatsen van een grote eettafel. De open keuken staat in verbinding met de woonkamer en biedt voldoende ruimte. De woonkamer met keuken heeft een totale oppervlakte van maar liefst 70 m².

Er bevindt zich nog een derde slaapkamer, twee inpandige bergingen, een apart toilet en een tweede badkamer. Het toilet en deze badkamer kunnen eveneens naar eigen wens afgewerkt worden.

Het balkon is gelegen op het zuidwesten aan de Maas zijde. Met een oppervlakte van maar liefst 39 m² geniet je hier volop van zowel zon als schaduw, door de overstekken. Maak een praktische eethoek aan de ene kant van het balkon en een gezellige lounge voor de heerlijke zomeravonden aan de andere kant.

Ligging:
Residentie ' ZICHT ' is gelegen aan de Maasbrug waarover je Venlo binnenkomt, op de hoek van de Eindhovenseweg en de Professor Gelissensingel gelegen tussen het stadskantoor en de Maas. Het is gunstig gelegen met goede verbindingen via de uitvalswegen naar de A73 / A74 en de A67. Je wandelt binnen 10 minuten naar het centrum met winkels, supermarkten en horecagelegenheden. De vliegvelden Düsseldorf en Weeze zijn eveneens binnen ca. 30 autominuten bereikbaar.

De residentie:
Het in aanbouw zijnde residentie ' ZICHT ' telt in totaal 60 appartementen met verschillende woonoppervlaktes en ze zijn voorzien van ruime balkons of dakterrassen. Duurzaamheid staat hoog in het vandaal. De appartementen worden voorzien van hoge isolatiewaarden, hoge luchtdichtheid, een goede ventilatie en veel daglichttoetreding. Ze worden voorzien van een WTW (warmteterugwinning) systeem waarmee de woningen optimaal geventileerd worden zonder dat er warmte verloren gaat. Het gebouw krijgt een intelligent warmte-koude systeem. Met de aanwezige installatietechniek kunnen de vloeren in de appartementen zowel verwarmd als gekoeld worden.
Wordt dit jouw nieuwe thuis? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Vraagprijs: € 1.170.000,00 k.k. (mogelijks deels vrij van overdrachtsbelasting, deels BTW).

Features

Transfer of ownership
price
€ 1.170.000 k.k.
Status
beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Penthouse
Energy rating
A_PP
Roof type
plat dak
Bedrooms
4
Bathrooms
0
Surface Areas And Volume
Living area
243 m2
Other indoor space
0 m2
Exterior space attached to the building
39 m2
External storage space
9 m2
Volume in cubic meters
739 m3
facilities
Lift
Schuifpui
Frans balkon
Aan water
In centrum
Baerz & Co Property Brochure

Brochure

Information / Viewing request

Videos

Photos